Kari se večeras vraća na parket

„Ovo je plej-of, to je vrijeme u kojem želiš da budeš spreman da pomogneš saigračima na putu do pobjede. Nadam se da je treća utakmica bila posljednja koju sam propustio”, rekao je Kari
0 komentar(a)
Stef Kari, Foto: Reuters
Stef Kari, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.04.2016. 08:46h

Najbolji igrač NBA lige Stef Kari bi trebalo večeras da se vrati na parket, nakon što je zbog povrede skočnog zgloba propustio drugu i treću utakmicu serije prvog kruga plej-ofa protiv Hjustona.

Tu je vijest u subotu veče nakon treninga objavio trener Voriorsa Stiv Ker.

„Očekujem da će igrati, djelovao je dobro. Učestvovao je u svim djelovima treninga i nije osjećao nikakve bolove. Prema sadašnjem stanju, očekujem da će igrati, ali moramo da vidimo kako će se osjećati ujutro”, rekao je Ker.

Kari se povrijedio na prvoj utakmici serije, kada je presjedio veći dio drugog poluvremena.

Golden Stejt je bez svog kapitena savladao Rokitse i u drugom meču u Ouklendu, ali se njegov izostanak u Teksasu, gdje je Hjuston košem Džejmsa Hardena slavio 97:96 i smanjio zaostatak u seriji na 1:2.

Kari je bio oduševljen kad je saznao da se vraća u igru.

„Ovo je plej-of, to je vrijeme u kojem želiš da budeš spreman da pomogneš saigračima na putu do pobjede. Želim da budem s njima na parketu. Nadam se da je treća utakmica bila posljednja koju sam propustio”, rekao je najbolji šuter današnjice, a možda i svih vremena.

Četvrta utakmica Rokitsa i Voriorsa igra se večeras u Hjustonu, u 21.30 časova po našem vremenu.

Bonus video: