Borba za trofej: Mornar protiv Sigala juri minus 14

Kosovski tim prvi duel pred svojim navijačima dobio je 82:68. Početak meča zakazan je za 20 sati
0 komentar(a)
Mornar - Teodo, Foto: Balkanleague.net
Mornar - Teodo, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 20.04.2016. 11:11h

Košarkaška "groznica" ponovo trese Bar. U ovom primorskom gradu sve je spremno za proslavu titule prvaka Balkanske lige.

Iako je minus 14 poena iz prvog finalnog meča visok, naročito uzevši u obzir činjenicu da ga brani ekipa koja je aktuelni šampion, koja u svoim redovima ima nekoliko kvalitetnih Amerikanaca, ali i domaćih košarkaša - niko u taboru barskog tima i ne pomišlja na neuspjeh. I to jeste recept kako se mora prići revanš meču.

Svima je još uvijek u svježem sjećanju fantastičan povratak nakon minisa iz Đevđelije, ali će ovo biti sasvim sigurno drugačiji meč.

Tim prije, što je Sigal, ruku na srce kvalitetnija ekipa od Kožuva. Pred prvi meč sezone, svi u timu Đorđija Pavićevića su mobilisani i odlučni da uspiju da ostvare željeni cilj....

"Imali smo prostora za analizu. Organizacija napada nam u Prištini nije bila jača strana. Dozvolili smo rivalu veliki broj poena iz kontri, nešto što nije bilo tipično za moje košarkaše u gotovo svim mečevima ove sezone. Ni šut nas nije služio. Bila je paklena atmosfera, a mnogo više sam očekivao i od igrača sa klupe. Sada oni dolaze u naš dom. I očekujem bitno drugačiju utakmicu. Ukoliko sve loše iz prvog duela ispravimo, ni taj minus od 14 poena nije neuhvatljiv. Želim da u sportskom ambijentu, sa ogromnom podrškom sa tribina osvojimo ovo za nas važno takmičenje", jasan je Đorđije Pavićević.

Duel u "Topolici" počinje u 20 sati.

Bonus video: