Zvanično: Šest mjeseci kazne za Dragićevića

9 komentar(a)
Tadija Dragićević, Foto: Aba-liga.com
Tadija Dragićević, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 13.04.2016. 14:09h

Košarkaški savez Crne Gore se oglasio i potvrdio ono što se maltene znalo - Tadija Dragićević je suspendovan na šest mjeseci zbog fizičkog kontakta sa sudijom Vladanom Šundićem.

Sve se dogodilo u subotu u Bijelom Polju u meču Jedinstva i Budućnost Volija kada je krilni centar gostiju nasrnuo na Šundića nezadovoljan suđenjem.

"Tadija Dragićević, igrač KK Budućnost Voli iz Podgorice, kažnjen je vremenskom zabranom igranja u trajanju od šest mjeseci zbog nesportskog ponašanja, ostvarenog fizičkog kontakta na službeno lice, sudiju Vladana Šundića na drugoj utamici četvrtfinala plej-ofa između Jedinstva i Budućnosti odigranoj dana 9. aprila 2016. godine", stoji u saopštenju KSCG.

Kada se sve sabere, Dragićeviću ova kazna KSCG neće smetati da pronađe novi klub na kraju sezone, jer ovo znači da će propustiti samo polufinalne i finalne duele u plej-ofu crnogorske lige.

Ako ne bude promjena, bivšem kapitenu Crvene zvezde kazna ističe sredinom oktobra, kada će u većem dijelu Evrope praktično početi nacionalni šampionati...

Bonus video: