Trinkjeri: Želio sam samo da igramo bez straha, željeli smo pobjedu kao nikada prije

Partizan je večeras sa 76:67 pobijedio regionalnog šampiona, podgoričku Budućnost u derbiju 19. kola ABA lige
1203 pregleda 0 komentar(a)
Andrea Trinkjeri
Andrea Trinkjeri

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkjeri rekao je večeras poslije pobjede protiv Budućnosti da je njegova ekipa "napokon igrala bez straha" i da je i pored odsustva dvojice igrača imala pravi pristup meču, kao i da je odbrana bila konstantna.

"Čestitam mojim igračima na velikoj borbi. Igrali smo tvrdo bez dva važna igrača, borili smo se, dobili evroligaša u jednoj napetoj i teškoj utakmici. Igrali smo kao tim i na kraju dobili jednu veliku utakmicu kod kuće. To nam je malo falilo", rekao je Trinkjeri novinarima poslije utakmice.

"Ovo je bila najčvršća utakmica do sada, igrali smo košarkaški bolje mečeve, bilo je protoka i dobrih šuteva, ali danas nije bilo brze košarke. Ipak, imali smo želju da pobijedimo kao nikada prije. Odbrana je bila konstantna i bili smo koncentrisani", dodao je on.

Partizan je večeras sa 76:67 pobijedio regionalnog šampiona, podgoričku Budućnost u derbiju 19. kola ABA lige.

"Želio sam samo da moj tim ne igra uplašeno... Kompletno se promijenila rotacija kod bekova, ali nekada se desi da se taj nedostatak pretvori u energiju i strast. Ja sam samo želio da se igra bez straha. Imali smo 20 izgubljenih lopti, ali u čvrstoj utakmici imali smo i 25 asistencija. Izgleda da se mojim igračima malo promijenilo u glavi... Igrali su sa publikom", rekao je Trinkjeri

Bonus video: