Dragićević: Nisam udario sudiju

"Izvinjavam se sudiji Vladanu Šundiću, jer nije bilo nikakve namjere sa moje strane da ga povrijedim. Nije bilo udarca. Prišao sam mu, nakon kratkog razgovora naslonio mu ruke na obraze - dakle, nisam ga udario, niti sam imao namjeru". kazao je Dragićević
152 pregleda 35 komentar(a)
Tadija Dragićević, Foto: Savo Prelević
Tadija Dragićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.04.2016. 06:52h

Košarkaš Budućnost Volija Tadija Dragićević kazao je za "Vijesti" da nije udario sudiju Vladana Šundića, tokom četvrtfinalnog meča plej ofa Erste lige, protiv Jedinstva u Bijelom Polju.

„Izvinjavam se sudiji Vladanu Šundiću, jer nije bilo nikakve namjere sa moje strane da ga povrijedim. Nije bilo udarca. Prišao sam mu, nakon kratkog razgovora naslonio mu ruke na obraze - dakle, nisam ga udario, niti sam imao namjeru, kao što se piše po medijima. Ne bih to sebi dozvolio, niti sam u karijeri ikad dolazio u takvu situaciju. Svi koji su bili u dvorani mogli su da vide da nisam udario sudiju“, kaže Dragićević za „Vijesti“.

Do incidenta je došlo u finišu prvog poluvremena, kada je Dragićević dobio tehničku, a nakon prigovora i isključujuću grešku.

Sudija Šundić je, nakon meča, primio medicinsku pomoć u bjelopoljskoj bolnici, a on i njegove kolege Ognjen Jokić i Miodrag Lakićević, kao i delegat Zoran Nišavić, dali su i izjave u bjelopoljskoj policiji.

„Tokom cijele sezone maksimalno sam posvećen Budućnosti. Borim se za klub da ostvari najbolje rezultate, kao da sam ponikao u Budućnosti i rođen u Podgorici. Ne znam kome je u interesu da se preuveličavaju stvari u vezi mene i kluba”, kazao je Dragićević.

Bonus video: