Duško Ivanović: Spremni smo za rat sa prvakom

Aktuelni prvak Evrope, madridski Real, u direktnom obračunu za putnika u četvrtfinale igraće protiv moskovskog Himkija, Duška Ivanovića (20.45)
0 komentar(a)
Duško Ivanović, Foto: Euroleague.net
Duško Ivanović, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 07.04.2016. 12:57h

Za plasman među osam najboljih klubova u Evropi ostala su još dva mjesta. Barselona ima meč loptu u Kaunasu, dok će aktuelni prvak Evrope, madridski Real u direktnom obračunu za putnika u četvrtfinale igrati protiv moskovskog Himkija, Duška Ivanovića.

"Vjerujem svojoj ekipi i igračima. Smatram da smo spremni za pravi rat u 40 minuta. Znamo da je na strani Reala domaća publika, podatak da je to sjajna ekipa koja je godinama zajedno na okupu i da su jedan od najboljih timova u Evropi. Ipak, mi smo se spremili za njihovu tranziciju u napadu i da spriječimo ofanzivni skok Reala", kazao je crnogorski trener na klupi ruskog tima, Duško Ivanović.

Iz grupe F dalje su već prošli SCKA i Laboral Kuća. U grupi E su poznati svi učlesnici četvrtfinala i prije posljednjeg kola Top 16 faze Evrolige - Fenerbahče, Lokomotiva, Panatinaikos i Crvena zvezda.

Parovi - danas: Žalgiris - Barselona (18,45 h), Anadolu Efes - Panatinaikos (19.30), Brose Basket - Laboral Kuća (20), Real Madrid - Himki (20.45)

Sjutra: Cedevita - Crvena zvezda, Darušafaka - Lokomotiva Kubanj (19), Olimpijakos - CSKA, Unikaha - Fenerbahče (20.45)

Bonus video: