Duško Ivanović: Meč sa Olimpijakosom je odlučujući

0 komentar(a)
Duško Ivanović, Foto: Euroleague.net
Duško Ivanović, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 31.03.2016. 14:43h

Prvi mečevi 13. kola Evrolige igraju se danas a najveći ulog nosi meč u Moskvi, gdje domaći Himki igra protiv velikog Olimpijakosa. Oba kluba imaju polovičan učinak u Grupi F

"Utakmica je odlučujuća kako za nas, tako i za grčku ekipu. Biće veoma teško i moramo biti angažovani, disciplinovani u igri ali i strpljivi svih 40 minuta. Oni su se pojačali sa dva sjajna košarkaša i u ovom momentu su jedna od najboljih ekipa u Evropi", naglasio je crnogorski trener na klupi Himkija, Duško Ivanović.

I Barselona nema prava na popravni u duelu sa Brose Basketom u istoj grupi, a poput moskovskog derbija, obje ekipe imaju polovične učinke (po 6 pobjeda i poraza) i šansu za prolazak u osam najboljih u Evroligi.

U grupi E siguran putnik je Fenerbahče, a Lokomotiva ima meč loptu protiv Unikahe, koja nema šansi u prolazak u osam najboljih. I Crvena zvezda je u odličnoj poziciji da sačuva četvrto mjesto, pošto joj dolazi demotivisana Darušafaka.

Parovi - grupa F: Himki - Olimpijakos (19,45 h), Barselona - Brose Basket (20,45 h). Grupa E: Lokomotiva Kubanj - Unikaha (18 h), Crvena zvezda - Darušafaka (20 h).

Bonus video: