Igor Jovović više nije trener Sutjeske

„Hvala čelnim ljudima Sutjeske na zaista fenomenalnoj saradnji, kao i navijačima, mojim saradnicimai i igračima. Prihvatio sam se posla u jednoj teškoj poziciji za klub, smatram da je to bio hrabar potez sa moje strane. Ostaje žal što Sutjeska nije uspjela da izbori opstanak u ABA ligi“, kazao je Jovović za „Vijesti“
113 pregleda 12 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: Aba-liga.com
Igor Jovović, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 12.03.2016. 11:04h

Igor Jovović stavio je tačku na radni angažman na klupi Sutjeske. Jovović je sa čelnicima nikšićkog kluba dogovorio sporazumni raskid saradnje.

Jovović je Sutjesku preuzeo 24. januara, i sa klubom nije uspio da izbori opstanak u ABA ligi.

U regionalnom takmičenju, Sutjesku vodio na šest utakmica uz skor od dvije pobjede i četiri poraza.

„Hvala čelnim ljudima Sutjeske na zaista fenomenalnoj saradnji, kao i navijačima, mojim saradnicimai i igračima. Prihvatio sam se posla u jednoj teškoj poziciji za klub, smatram da je to bio hrabar potez sa moje strane. Ostaje žal što Sutjeska nije uspjela da izbori opstanak u ABA ligi. Na kraju odlučivala je ta jedna lopta u Zadru. Sutjesci želim da istraje, i da u budućnosti ponovo bude član regionalne lige“, kazao je Jovović za „Vijesti“.

Sutjesci predstoji ozbiljna reorganizacija igračkog kadra. Tim su već napustili Vukota Pavić (pojačao Zrinjski) i Draško Albijanić (Igokea), ranije, Brajon Raš (otišao u Iran) te Ratko Varda ( karijeru nastavio u Libanu), a pominje se da bi njihovim stopama mogli poći i Nikola Pavlićević i Nemanja Vranješ.

Sutjesku će u finišu domaćeg takmičenja (ako ne dođe do nekih izmjena) voditi dosadašnji Jovovićev asistent Vladimir Todorović.

Bonus video: