Olimpijakos bez prava na grešku u Njemačkoj

Olimpijakos nema prava na grešku na gostovanju Brose Basketu. Olimpijakos ima učinak od četiri pobjede i čak pet poraza u prethodnih devet duela u grupi F
0 komentar(a)
Vasilis Spanulis, Foto: Www.euroleague.net
Vasilis Spanulis, Foto: Www.euroleague.net
Ažurirano: 10.03.2016. 12:55h

Utakmice 10. kola Top 16 Evrolige odigraće se danas i sjutra. Kolo otvara derbi dvije najuspješnije ekipe u grupi E, u kojem je Lokomotiva domaćin Fenerbahčeu. Ekipa Željka Obradovića ima osam pobjeda i tek poraz na gostovanju Panatinaikosu, dok je Lokomotiva upisala sedam pobjeda.

Današnji duel biće posebno važan za atinskog velikana, Olimpijakos, koji nema prava na grešku na gostovanju Brose Basketu. Olimpijakos ima učinak od četiri pobjede i čak pet poraza u prethodnih devet duela u grupi F.

Derbi kola odigraće se sjutra u Barseloni gdje gostuje CSKA, koji je u prethodnom kolu nadigrao Reala u Madridu. Crvenoarmejci vode u grupi F sa sedam pobjeda, dok je Barselona upisala tek četiri trijumfa.

Crvena zvezda dočekuje Panatinaikos, protiv kojeg je u Atini odigrala najbolju utakmicu u sezoni i ubjedljivo je slavila sa 74:63.

Parovi- četvrtak: Lokomotiva Kubanj - Fenerbahče (18), Cedevita - Unikaha (19), Brose Basket - Olimpijakos (20), Laboral Kuća - Himki (20.45).

Petak: Žalgiris - Real Madrid (18.45), Darušafaka - Anadolu Efes (19.30), Crvena zvezda - Panatinaikos (20), Barselona - CSKA Moskva (20.45).

Bonus video: