Radonjić: Skok i koncentracija svih 40 minuta ključ za uspjeh protiv Fenerbahčea

0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: ABA LIGA
Dejan Radonjić, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 03.03.2016. 16:47h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da od svojih igrača u utakmici protiv Fenerbahčea u 9. kolu Top 16 faze Evrolige očekuje da odigraju koncentrisano svih 40 minuta.

"Na nama je da odigramo što bolje možemo. Moramo biti koncentrisani svih 40 minuta, da damo sve od sebe protiv jednog odličnog tima koji predvodi Željko Obradović. Ako budemo uspjeli da im pariramo u skoku, da vodimo računa šta radimo svih 40 minuta, možemo da dođemo u poziciju da probamo da napravimo što bolji rezultat protiv sjajnog Fenerbahčea", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crvena zvezda će sjutra u Istanbulu odigrati četvrti meč u sezoni protiv Fenerbahčea, a u prethodna tri pretrpjela je poraze.

"Vidjeli smo u svim tim mečevima da je to izuzetno jak i kvalitetan tim. Kako stvari stoje, biće prvi u grupi i mislim da imaju velike šanse da odu i na fajnal-for, lično smatram da mogu i više od toga. Ekipa su sa puno dobrih igrača, imaju sjajan kontinuitet tokom čitave sezone", kazao je on.

Utakmica 9. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde igraće se sjutra od 19.30.

Crvena zvezda je apelovala na svoje navijače da ne putuju u Istanbul na utakmicu.

"U vrijeme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, apelujemo na sve koji su imali namjeru da putuju u Tursku, da to ne čine. Ovoga puta spremni smo na odsustvo podrške naših navijača, najboljih u Evropi, ali čemo bitni mirni igrajući utakmicu, znajući da ne postoji mogućnost da se bilo kome, ko voli Crvenu zvezdu dogodi nešto loše", navodi se u saopštenju.

Bonus video: