Jovović: Drugo poluvrijeme da što prije zaboravimo

76 pregleda 14 komentar(a)
Nemanja Dangubić i Aleksa Popović, Foto: Aba-liga.com
Nemanja Dangubić i Aleksa Popović, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 14.02.2016. 21:05h

Sutjeska je ubjedljivo izgubila od Crvene zvezde, iako je u prvom poluvremenu bila ravnopravan rival. Nikšićane čeka težak zadatak da opstanu u ABA ligi, jer dva kola prije kraja imaju pobjedu manje od četiri tima koja su u zoni spasa.

„U prvom poluremenu smo odigrali korektno, sve do pada pred sam kraj druge četvrtine. Drugo poluvrijeme je nešto što treba što prije da zaboravimo. Protivnik je odigrao veoma agresivno, nismo ni kontrolisali skok, mada objektivno nemamo mogućnosti da protiv tima koji je u Evroligi odgovorimo na neke stvari”, rekao je Igor Jovović.

Njegov prethodnik na klupi Budućnosti, Dejan Radonjić, nada se da će imati na raspolaganju sve igrače za završnicu Kupa Srbije.

Protiv Sutjeske zbog problema sa trbušnim mišićem nije igrao Stefan Jović, a povrijedio se još jedan plejmejker, Nikola Rebić, koji je zaradio posjekotinu na glavi nakon duela sa Vukotom Pavićem.

„Odigrali smo dobro u drugom dijelu. Ostvarili smo još jednu pobjedu, igrali sa 11 košarkaša i završili meč bez jednog plejmejkera, što je za mene najupečatljiviji momenat. Imamo sad nekoliko dana da vidimo šta može da se napravi, da što kompletniji odemo u Niš”, istakao je Radonjić.

I Aleksa Popović smatra da je njegov tim podbacio u drugih 20 minuta.

„Otvorili smo dobro meč, igrali dobro u fazi odbrane, imali dobar rezultat na kraju prvog poluvremena. Međutim, u nastavku smo totalno pali u odbrani, Zvezda je nametnula svoj stil igre i na kraju zasluženo slavila”, reklo je krilo Sutjeske.

Bonus video: