Repeša demantovao "Gazetu": Budućnost me nije kontaktirala prije mjesec

Nakon utakmice sa Krkom, 24.decembra, predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan me je pozvao i tada je prvi put inicirana naša saradnja"
4361 pregleda 1 komentar(a)
Jasmin Repeša
Jasmin Repeša
Ažurirano: 05.01.2019. 19:43h

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša demantovao je pisanje italijanskog lista "Gazeta delo sport".

Milanski list je prije dva dana objavio intervju u kojem je Repeša navodno izjavio da je imao kontakte sa podgoričkim klubom još prije mjesec.

"Prethodnih dana se u medijima plasira informacija i citira moja navodna izjava o tome da sam prije mjesec sa čelnim ljudima razgovarao o eventualnom angažovanju u KK Budućnost Voli, što ovom prilikom jasno i nedvosmisleno demantujem.

Smatram da je prenošenjem ovih netačnih navoda italijanskog novinara stvorena zabluda i nanešena šteta klubu. Niko iz Budućnost Volija me nije kontaktirao u tom periodu.

Nakon utakmice sa Krkom, 24.decembra, predsjednik Budućnosti Dragan Bokan me je pozvao i tada je prvi put inicirana naša saradnja, a nakon utakmice sa Crvenom zvezdom 30. decembra, definitivno smo se dogovorili i preuzeo sam funkciju šefa stručnog štaba, što je jedina istina i o čemu je javnost pravovremeno informisana", stoji u reagovanju Repeše koje je objavljeno na sajtu KK Budućnost.

Bonus video: