Đukanović žali zbog incidenta protiv Ibra

259 pregleda 9 komentar(a)
Milutin Đukanović, Foto: Www.kklovcen.me
Milutin Đukanović, Foto: Www.kklovcen.me
Ažurirano: 06.02.2016. 14:13h

Košarkaš cetinjskog Lovćen basketa, Milutin Đukanović, kazao je da iskreno žali zbog incidenata u meču sa rožajskim Ibrom i da će se truditi da se slična situacija u njegovoj daljoj karijeri nikada više ne ponovi.

On se, u saopštenju dostavljenom agenciji MINA, izvinio Košarkaškom savezu, Košarkaškom klubu Ibar i sportskoj javnosti, navodeći da duboko žali zbog nemilih događaja.

Đukanović je kazao da važnost i neizvjesnost meča nijesu nagovještavali da će doći do bilo kakvog incidenta, podsjećajući da su se na njegovom kraju svi sportski pozdravili.

"I ako nijesam inicijator i začetnik incidenta to ne opravdava moju reakciju i moje postupke tokom događaja. To što se desilo ne pokazuje moje pravo lice, naprotiv kao igrača koji je prošao sve reprezetativne selekcije i sa ponosom nosim dres Crne Gore neću dopuštiti da ovo baci sjenku na moj profesionalni odnos prema sportu kome sam posvetio život", kazao je Đukanović.

On je naglasio da situacija u kojoj su se našli nije stavila "zlu krv" među igračima, navodeći da su mu odmah prišli igrači Ibra i ponudili pomoć zbog tjelesnih povreda koje je zadobio tokom incidenata.

"Sa svim igračima Ibra sam u kontaktu i u korektnim odnosima. Nažalost ovaj događaj nije povrijedio samo mene već i mnoge ljude koje duboko cijenim i poštujem. Iskreno žaleći zbog cijele situacije trudiću se da se ovo u mojoj budućoj spotrtskoj karijeri više ne ponovi", zaključio je Đukanović.

Bonus video: