Opšta tuča nakon duela Lovćen basketa i Ibra!

455 pregleda 0 komentar(a)
KK Lovćen, Foto: Kosarka.me
KK Lovćen, Foto: Kosarka.me
Ažurirano: 01.02.2016. 20:27h

Košarkaš Ibra Vladimir Tomašević zadržan je na odjeljenju neurohirurgije u Kliničkom centru u Podgorici, nakon što je povrijeđen u opštoj tuči na utakmici koju je tim iz Rožaja igrao protiv Lovćen basketa na Cetinju. Kako saznaju "Vijesti", Tomaševićevo stanje je stabilno.

Košarkaši Lovćen basketa savladali su Ibar u 19. kolu Erste lige (78:76), a meč će se pamtiti po opštoj tuči po završetku.

Cetinjani su slavili nakon što su gosti iz Rožaja vodili sa 23 poena razlike, a po završetku su se košarkaši i stručno štab Ibra žalili na suđenje.

Tada je došlo do koškanja između igrača dva tima, koje je brzo preraslo u opštu tuču u kojoj je učestvovala i publika.

Najgore je prošao košarkaš gostiju Tomašević, koji je primio stravičan udarac i nakon gužve ostao je da leži na parketu bez svijesti. Tomašević je odveden u Hitnu pomoć, a kasnije i u Klinički centar u Podgorici.

Kako saznajemo, tri igrača Lovćena i 12 navijača u ovom trenutku daju izjave u policiji, kao i delegat meča Milorad Pantović.

Na poziv "Vijesti" da objasni šta se desilo, delegat Pantović je kazao da mu je "zabranjeno da daje izjave", te da se "sve vidi na snimku", koje su objavili portal i televizija "Vijesti".

Utakmicu na Cetinju sudili su Igor Dragojević, Zdravko Rutešić i Milosav Kaluđerović.

Lovćen basket je klub u privatnom vlasništvu koji je nastao nakon što je nekadašnji Lovćen, jedan od perjanica crnogorske košarke, zapao u dugove, tako da nije u pitanju isti košarkaški kolektiv.

Bonus video: