Vučević na Stamford bridžu

Nakon Kake, Miroslav Raduljica i Hido Turkoglu podržali Vučevića u izboru za ol-star meč, 14. februara u Torontu
2 komentar(a)
Košarkaši Orlanda u Londonu, Foto: Privatna arhiva
Košarkaši Orlanda u Londonu, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.01.2016. 20:07h

Košarkaši Orlanda stigli su juče u London, gdje će u četvrtak u 21 sat igrati utakmicu sa Torontom u „O2 areni“.

Srijeda veče je, međutim, rezervisana za fudbal – Nikola Vučević na tribinama je Stamford bridža da bi ispunio jednu od svojih sportskih želja, koje nisu vezane za košarku.

“Poklopilo se da Čelsi igra protiv Vest Bromviča, a uvijek sam želio da odgledam utakmice Premijer lige. Još bolje što je to baš Čelsi” kazao je Vučević za „Vijesti“.

Što se tiče košarke, dva člana NBA karavana u Londonu će odigrati važan meč u borbi za plej-of, iako sezona još nije na polovini. Toronto je drugi tim po učinku u Istočnoj konferenciji (24-15), Orlando osmi (20-18).

Svaka pobjeda je važna za Orlando, a svaki meč i za Vučevića lično, s obzirom da je jedan od kandidata da se nađe na Ol-star susretu.

„Trudim se koliko mogu da ne razmišljam mnogo o tome i želim da se fokusiram na to da svojom igrom pomognem timu da ostvarimo što više pobjeda” kazao je Vučević.

Podrška Vučeviću stiže sa svih strana. Nakon Kake, koji je pozvao svoje fanove da glasaju za našeg asa, kao i podrške Univerziteta Južna Kalifornija, na kome je gradio koledž karijeru, danas su se u kampanju uključila i dva košarkaša.

Miroslav Raduljica, centar Panatinaikosa, pozvao je preko tvitera da se glasa za Vučevića u izboru za Ol star.

Isto je uradio i Hido Turkoglu.

Ol star meč odigraće se 14. februara u Torontu. Glasanje za startne petorke traje do 18. januara.

Najviše glasova trenutno ima Kobe Brajant – milion, 262 hiljade i 118 ljudi je glasalo za legendu, koja na kraju sezone završava karijeru.

Bonus video: