Koga je Vučević upoznao u liftu?

"Sreli smo se i pozdravili. Mnogo volim fudbal. Pričali smo malo i o aktuelnim temama, taktici, igri. Pričali smo i o tome kako priprema igrače. Bilo je interesantno", kazao je Vučević kratko za "Vijesti"
12 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: D. Žarković
Nikola Vučević, Foto: D. Žarković
Ažurirano: 08.01.2016. 20:46h

Naš košarkaš Nikola Vučević poznat je i kao veliki ljubitelj fudbala.

I njegove navijačke strasti su poznate – pored Crvene zvezde, to su Juventus i Čelsi.

Prije nekoliko sati u hotelu u Njujorku, u kome njegov Orlando dočekuje meč sa Bruklinom (1,30 iza ponoći po našem vremenu), sreo je čovjeka koji povezuje njegove omiljene klubove – Karla Anćelotija.

I odmah se pohvalio na tviteru.

„Pogledajte koga sam sreo u liftu - gospodina Karla Anćelotija“, napisao je Vučević.

"Sreli smo se i pozdravili. Mnogo volim fudbal. Pričali smo malo i o aktuelnim temama, taktici, igri. Pričali smo i o tome kako priprema igrače. Bilo je interesantno", kazao je Vučević kratko za "Vijesti".

Karlo Anćeloti je od 1999. do 2001. godine vodio Juventus, a od 2009. do 2011. ekipu Čelsija.

Sa Juveom nije imao mnogo uspjeha, dok je Čelsi pod njegovim vođstvom osvojio duplu krunu u Engleskoj – Premijer ligu i FA kup 2010.

Čuveni Italijan, jedan od najboljih trenera današnjice, trenutno je na odmoru, a od naredne sezone vodiće još jednog giganta – Bajern iz Minhena.

A Vučević će uskoro u Evropu – 14. Januara Orlando igra sa Torontom u Londonu, a naš as planira odlazak na „Stemford bridž“ i upoznavanje sa asovima Čelsija.

Bonus video: