Rubio: Dončić će biti najbolji Evropljanin u NBA ligi

"Ne volim da pričam previše o njemu, jer ne bih da mu stvaram pritisak, ali moramo da ga pomenemo iz razloga što mislim, da će biti najbolji Evropljanin svih vremena u NBA ligi", poručio je Rubio
61 pregleda 3 komentar(a)
Luka Dončić, Foto: Beta/AP
Luka Dončić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.12.2018. 15:28h

Plejmejker Jute Riki Rubio nije štedio komplimente na račun Luke Dončića, koji je oduševio košarkaški svijet u ruki sezoni u NBA ligi.

"Znao sam da je sposoban za takve stvari, jer je tako igrao za Real. Bio je to najbolji tim Evrope prošle godine, a on je srednjoškolac. Teško je biti MVP sa 18 godina, ali on je poseban igrač. Ne volim da pričam previše o njemu, jer ne bih da mu stvaram pritisak, ali moramo da ga pomenemo iz razloga što mislim, da će biti najbolji Evropljanin svih vremena u NBA ligi", poručio je Rubio i dodao:

"Znam koliko je teško doći ovdje kada si mlad. Nekad te velika očekivanja ometu, a na kraju želiš da igraš košarku i da uživaš u sportu. Međutim, mislim da je Luka veoma zreo, pokazao je to već u svojoj kartkoj karijeri i on može da bude nevjerovatan lider", istakao je Španac.

Bonus video: