NBA TOP 10: Bartonovo zakucavanje na prvom mjestu

U jednoj akciji, sa desnog ćoška reketa (Bartonove omiljene pozicije), Vil je prvo fintirao Trevora Arizu, a onda ušao u reket i moćno zakucao
0 komentar(a)
Vil Barton, Foto: Twitter
Vil Barton, Foto: Twitter
Ažurirano: 15.12.2015. 11:09h

Vil Barton je jedan od onih košarkaša koji najbolje pokazuju da u NBA ligi ima dosta "spavača" (onih igrača koji nisu nigdje na radaru, a onda eksplodiraju u jednoj sezoni).

Barton je poslije drafta (gdje je bio 40. pik) u Portlandu vise služio kao "vodonoša" i "mahač peškirom" nego kao košarkaš. Skromno vrijeme koje je i kad je dobijao, je obilježeno sa 3,4 poena po meču. Onda je trejdovan u Denver.

Nagetsi su "obećana zemlja" za rotaciju, i veće vrijeme, i Barton je to najbolje iskoristio od svih igrača. Pogotovo poslije povrijede Vinstona Čendlera.

Hjuston Rokitsi izgleda najbolje leže Bartonu, pošto je u prvoj ovosezonskoj utakmici igranoj 15. novembra, ubacio rekord karijere sa 26 poena. I sinoć je Barton bio najbolji pojedinac sa 23 poena.

U jednoj akciji, sa desnog ćoška reketa (Bartonove omiljene pozicije), Vil je prvo fintirao Trevora Arizu, a onda ušao u reket i moćno zakucao. Ujedno i najljepši potez od prethodne noći.

Od ostalih poteza izdvaja se reverse zakucavanje Blejka Grifina, kao i rampa Džefa Grina.

Bonus video: