Zvezda u Istanbulu, Radonjić ima problema sa sastavom

4 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Abaliga.com
Dejan Radonjić, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 10.12.2015. 16:16h

Košarkaši Zvezde otputovali su danas u Istanbul, gdje će sjutra od 20 sati i 45 minuta igrati protiv Fenerbahčea, utakmicu devetog kola Grupe A u Evroligi. U prvoj fazi takmičenja u Beogradu Fenerbahče je pobijedio sa 74:60.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ima mnogo problema sa sastavom, ali da će njegova ekipa veoma motivisano ući u taj duel.

"Igramo protiv ekipe koja je u prvoj fazi takmičenja pokazala najviše i prva izborila plasman u Top 16 fazu. Svjesni smo da se radi o vrhunskom timu. Naša publika je imala priliku da ih vidi u Beogradu, gdje su gotovo rutinski stigli do pobjede, koja je mogla da bude izražena i većom razlikom", rekao je Radonjić za klupski sajt.

"Okrenuti smo sebi, prvo da vidimo u kakvom sastavu ćemo igrati, jer imamo mnogo problema sa prehlađenim igračima. Ipak izaći ćemo maksimalno motivisani, da odigramo dobar meč protiv vrhunske ekipe bez obzira na sve" dodao je trener crveno-belih.

Košarkaš Zvezde Majk Cirbes otputovao je sa ekipom u Tursku, ali je njegov nastup još neizvjestan zbog povrede, dok je Boriša Simanić ostao u Beogradu. Poslije dva mjeseca pauze zbog povrede, sa ekipom je ponovo Nemanja Dangubić, koji se vratio u tim prvi put od 4. oktobra i povrede na treningu.

Poslije osam utakmica, Fenerbahče, koji vodi srpski stručnjak Željko Obradović, ima šest pobjeda i dva poraza, a Zvezda četiri pobjede i četiri poraza.

Bonus video: