Partizan doveo Jaramaza

Agent Miško Ražnatović, kazao je sinoć u emisiji "U obruču" na TV Arena sport da će Budućnost i Partizan odgovoriti Crvenoj zvezdi, koja je juče dovela Kej Si Riversa
1801 pregleda 1 komentar(a)
Ognjen Jaramaz, Foto: Twitter
Ognjen Jaramaz, Foto: Twitter
Ažurirano: 12.02.2019. 10:07h

Ognjen Jaramaz novi je košarkaš Partizana, objavio je sinoć košarkaški sajt basketballsphere.com.

Jaramaz (23, 193) igra na poziciji beka i u Partizan dolazi iz španskog Burgosa.

On je u Burgos stigao iz Mege, a u karijeri je nastupao i za Smederevo.

2017. godine se prijavio i na NBA draft gdje su ga kao 58. pika izabrali Njujork Niksi za koje je igrao Ljetnju ligu. Tada su počeli zdravstveni problemi. Njujork ga je posalo u bolnicu gdje mu je dijagnostifikovana plućna embolija zbog koje je bio van košarke nekoliko mjeseci. Tek što je početkom 2018. opet zaigrao za Megu i počeo da se vraća u formu, uslijedio je lom šake zbog kojeg je morao na novu dugačku pauzu. Propustio je skoro cijelu tu sezonu i vratio se tek u finišu domaće Superlige poslije čega je napustio Megu.

Agent Miško Ražnatović, kazao je sinoć u emisiji "U obruču" na TV Arena sport da će Budućnost i Partizan odgovoriti Crvenoj zvezdi, koja je juče dovela Kej Si Riversa.

"Mislim da i Budućnost i Partizan takođe rade na osvježavanju igračkog kadra pred odlučujuće borbe, tako da se nemojte iznenaditi ako se u narednih nekoliko dana pojave još neki novi igrači u ABA ligi'', poručio je Ražnatović.

Bonus video: