Tompson: Trud se isplatio, prija mi podrška navijača

0 komentar(a)
KK Crvena zvezda, Foto: Euroleague.net
KK Crvena zvezda, Foto: Euroleague.net
Ažurirano: 05.12.2015. 13:08h

Košarkaš Crvene zvezde Rajan Tompson rekao je da je utakmica protiv Himkija bila nevjerovatna i dodao da se naporan cijelog tima konačno isplaćuje.

Zvezda je u jučerašnjoj utakmici pobijedila Himki sa 96:91, u osmom kolu A grupe Evrolige, i tako se dodatno približili plasmanu u Top 16 fazu takmičenja.

"Bilo je nevjerovatno. Cijela ekipa naporno trenira svakoga dana i trud je konačno počeo da se isplaćuje. Odigrali smo dobru utakmicu i protiv Reala i svi su veoma srećni. Bilo je mnogo uspona i padova i sjajno je vidjeti da nas lopta najzad "sluša". To je sjajan osjećaj.", rekao je Tompson Tanjugu.

On je posebno pohvalio atmosferu u hali "Pionir", koja je bila mala da primi sve koji su htjeli da gledaju susret sa bogatim ruskim timom.

"Atmosfera u hali se može opisati samo jednom rječju - ludilo. To je jedino pravo objašnjenje onoga što dešavalo u Pioniru. Imao sam osjećaj da se cijela hala trese u jednom trenutku, i navijači su zaista naš šesti igrač. Zaista nisam vidio ovakvu atmosferu nikada u svom životu. Viđao sam i igrao u halama koje su rasprodate, ali nigdje ne postoje navijači koji su tako aktivni čitavu utakmicu.", rekao je američki košarkaš i dodao da je povratnik među crveno-bijele, Marku Vilijams sjajan igrač.

"Markus je odličan poenter i sjajan košarkaš. Kada je na terenu svakog zna da ubaci u pravi ritam, i sve igrače čini boljim. Sjajno je imati ga u timu", rekao je 27-godišnji košarkaš.

Tompson je naglasio da mu puno znači podrška navijača i čitavog tima, i da će učiniti sve da opravda uloženo povjerenje.

"Oduševljen sam podrškom cijelog tima i navijača. Stvarno mi dosta pomaže to što veruju u mene. U svakom timu imate svoju ulogu, a na meni je da dam sve od sebe i tu ulogu opravdam. Bio sam frustriran što nisam uspijevao da pronađem svoj šut, ali sada brinem samo o tome da što više pomognem timu da stignemo do pobjede u svakoj utakmici", zaključio je Tompson.

Bonus video: