Dubljević: Očekujemo podršku navijača u najznačajnijem duelu

Sutjeska i Zadar odigraće sjutra u Nikšiću utakmicu 13. kola ABA lige (21 h)
4 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 03.12.2015. 13:15h

Sutjeska želi da zadrži nivo igre iz prethodnih mečeva i ostvari pobjedu protiv Zadra, kazao je trener nikšićkih košarkaša Dušan Dubljević. Sutjeska i Zadar odigraće sjutra u Nikšiću utakmicu 13. kola ABA lige.

Dubljević je kazao da nikšićki tim sjutra očekuje možda i najvažnija utakmica u prvom dijelu sezone.

"Zadar je kompaktan sastav dobro popunjen na svim pozicijama koji u svojim redovima ima i iskusne i mlade talentovane igrače. Mi smo izašli iz izuzetno napornih utakmica u kojima je nedostajala sportska sreća da iznenadimo favorizovane protivnike. Zelimo da održimo taj nivo igre i pobjedimo pred našim navijačima", rekao je Dubljević.

On je naglasio da su Aleksa Popović i Nemanja Vranješ povrijeđeni, ali da ljekarski tim čini sve da ih oporavi.

"Popović i Vranješ su trenutno povrijeđeni i činimo sve da ih oporavimo za mec koji predstoji. Nastup Nemanje Ćalasana je i dalje pod znakom pitanja", kazao je Dubljević.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju, navodeći da je košarkašima njihova pomoć sa tribina neophodna.

Bek šuter Nemanja Vranješ smatra da je utakmica sa Zadrom za Sutjesku prekratnica sezone.

"Učinićemo sve da dođemo do pobjede iako nam u goste dolazi odlična ekipa Zadra. Podigli smo nivo forme, svjesni smo značaja meča i siguran sam ako angazman bude kao na posljednjem susretu imamo velike sanse da trijumfujemo i najavimo bolje rezultate u drugom dijelu sezone", rekao je Vranješ.

Nekadašnji osvajač regonalnog takmičenja u dosadašnjem dijelu sezone upisao je sedam pobjeda i ima četiri više od Sutjeske.

Duel u Nikšiću počeće u 21 sat.

Bonus video: