Jaramaz: Ostaje da se borimo do kraja

7 komentar(a)
Luka Pavićević, Foto: Aba-liga.com
Luka Pavićević, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 02.12.2015. 23:06h

U prvom meču na evropskoj sceni kao trener Budućnost Volija, Luka Pavićević je upisao poraz.

Podgoričani su poraženi od Tranzona na svom terenu, pa sada prolaz dalje ne zavisi samo od „plavih“.

“U prvom poluvremenu smo imali jedan, dva individualna pada, kada smo dozvolili Novici Veličkoviću da napravi seriju 10:0, a potom i da Dvajt Hardi iz bloka šutira sam, što je on kaznio. Teško smo uspostavljali ritam napada. Trabzon je bio prejak za nas u ovom momentu, a ostaje da se vidi šta i koliko je moguće u posljednja dva kola”, rekao je Pavićević.

Bek "plavih" Nemanja Jaramaz još uvijek ne gubi nadu za prolaz dalje.

“Dali smo maksimum u ovom trenutku. Nismo bili pametni u nekim trenucima, dozvolili smo da odemo na minus 15. Kasnije smo agresivnom odbranom i borbenošću uspjeli da se vratimo, ali smo tada promašili neke šuteve. Ostaje nam da se borimo do kraja, da pokušamo da u narednom kolu slavimo protiv Uniksa, ma koliko to sada teško izgledalo”.

Novica Veličković je stvarao dosta problema visokim igračima domaćina i bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf svog tima.

“Drago mi je što sam opet igrao u Podgorici, gdje je vruć teren i gdje nikada nisam lako stizao do slavlja. Ovo je velika pobjeda za nas i najava izlaska iz krize nakon lošeg početka sezone. Morali smo da dobijemo negdje na strani, nakon što smo poraženi kući od Steaue”.

Nenad Marković, trener Tranzona, nije bio zadovoljan igrom u posljednjoj četvrtini.

“Utakmicu smo odigrali onako kako smo i očekivali. Jedino početak i kraj nisu bili onakvi kakvi su trebali da budu. Kažnjavali smo Budućnost u odbrani, a spremali smo se za takvu igru. U većem dijelu meča smo radili ono što smo željeli, a ne dešava nam se prvi put ove sezone da ispustimo prednost u samoj završnici. Nismo utakmicu priveli kraju na pravi način”, zaključio je Marković.

Bonus video: