Mornar protiv Kožuva za nastavak pobjedničke serije

Barani su već igrali protiv Kožuva i to na premijeri u ovogodišnjoj Balkanskoj ligi i slavili su u Đevđeliji (79:63)
0 komentar(a)
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Balkanska liga u košarci, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 25.11.2015. 11:15h

Barani "gaze" na svim frontovima. Poboljšana organizaciona, ali i igračka struktura već sada daje rezultate.

Ekipa je prepuna optimizma, sa svakim rivalom može ravnopravno da se nosi, a još ima vremena i prostora za napredak. Svjestan je toga i glavni „motor” barskog kluba...

"Ne mogu i ne smijem biti skroman. Pribojavao sam se početka sezone iz prostog razloga što je ekipa doživjela veliki broj korekcija. Ali, kako vrijeme odmiče i na parketu i van njega to sve bolje izgleda. Igramo dobru, ofanzivnu košarku. Onu koja i vraća publiku u dvoranu. Nadam se da će tako biti i ovoga puta. U goste nam dolazi solidna šuterska ekipa sa dva jaka centra, ali mislim da možemo do novog trijumfa u Balkanskoj ligi", kategoričan je Đorđije Pavićević, trener Mornara.

Barani su već igrali protiv Kožuva i to na premijeri u ovogodišnjoj Balkanskoj ligi i slavili su u Đevđeliji (79:63). Nakon toga dobili su bugarsku Berou na svom terenu (86:58), a potom i prištinski Sigal kao gosti (62:72).

Duel u "Topolici" igra se od 18.30 sati, a ulaz je slobodan. Pravdu će dijeliti Ivan Milićević (BiH), Damir Kunošić (BiH) i Erion Hoćaj (Albanija).

Bonus video: