Real večeras sa Himkijem, Tabak debituje protiv CSKA

Madriđani žele da se revanširaju Rusima za ubjedljiv poraz sa starta, ali i da se iskupe za neočekivan neuspjeh od Strazbura u prošlom kolu
0 komentar(a)
Zoran Dragić, Foto: Http://bckhimki.ru/
Zoran Dragić, Foto: Http://bckhimki.ru/
Ažurirano: 18.11.2015. 12:46h

Šesta runda elitnog evropskog klupskog takmičenja otvara se večeras utakicom između košarkaša Reala i Himkija.

Madriđani žele da se revanširaju Rusima za ubjedljiv poraz sa starta, ali i da se iskupe za neočekivan neuspjeh od Strazbura u prošlom kolu.

„Veoma važna utakmica za nas. Moramo odigrati kvalitetno i slaviti po svaku cijenu. Biće veoma važna i podrška navijača, koji su do sada bili naš šesti igrač. U prethodnim utakmicama smo imali problema sa odbranom, nadam se da smo to riješili. Spremni smo i maksimalno fokusirani da odigramo dobro i slavimo“, rekao je kapiten Madriđana Felipe Rejes.

Himki dolazi u Španiju sa ciljem da slavi i napravi veliki korak ka Top 16 fazi.

„Ovo je sasvim drugačija utakmica od one u Moskvi, jer Real sada igra bolje. Biće veoma teško, ali ako smo tada mogli da dobijemo, vjerujem da i sada možemo da napravimo dobre stvari. Moramo biti maksimalno koncentrisani svih 40 minuta“, jasan je Zoran Dragić, bek Himkija.

Žan Tabak će na klupi Makabija debitovati protiv CSKA. Domaćin mora da slavi kako bi sačuvao realne šanse da se plasira u drugi krug takmičenja.

Bonus video: