Budućnost sjutra gostuje Montani

0 komentar(a)
Nikolina Babić, Budućnost Bemax - Banovići, Foto: Filip Roganović
Nikolina Babić, Budućnost Bemax - Banovići, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 27.11.2018. 14:03h

Košarkašice Budućnost Bemaxa gostuju sjutra bugarskoj Montani, u okviru sedmog kola WABA lige.

Podgoričanke su u prva četiri meča ostvarile polovičan učinak (dvije pobjede kod kuće protiv Banovića i Triglava i dva poraza na gostovanjima od Crvene zvezde i Beroe), dok bugarski tim ima učinak 2-3 u dosadašnjem dijelu sezone…

"Očekuje nas teško gostovanje. Montana ima dobar tim, svjesne smo izazova, ali nadamo se uspjehu. Teško je nakon pauze zbog reprezentacije odmah se fokusirati na ovo gostovanje, jer praktično dvije nedjelje nijesmo bile zajedno, ali bez obzira na sve znamo recept za uspjeh", kazala je Nikolina Džebo, centar Budućnost Bemaxa.

Budućnost Bemax na prošlosezonskom fajnal-foru upravo je protiv Montane stigla do finala i napravila presudan korak ka tituli, a duel dva tima koja i ove sezone imaju za cilj da stignu do završnice pokazaće ko je trenutno spremniji da se bori za sam vrh.

"Radi se o ekipi koja ima nekoliko reprezentativki i veoma iskusnih igračica. Ali, nadam se da ćemo uspjeti da slavimo. Protiv Beroe smo sopstvenim greškama u finišu doživjele poraz, a vjerujem da nam se tako nešto ne može ponoviti. Moramo ispoštovati sve zamisli trenera, a ukoliko odigramo našu prepoznatljivu agresivnu odbranu sigurno da se možemo nadati uspjehu", kazala je Nikolina Babić, bek ,,plavih”.

Sjutrašnja utakmica u Bugarskoj počinje u 17.30 časova.

Bonus video: