Barnsu se ne sviđa kako se Fišer ponašao posle tuče

Američki mediji prenijeli su da su se njih dvojica potukli prošlog mjeseca tokom zabave u kući Barnsove bivše žene.
1 komentar(a)
Met Barns, Foto: Www.rantsports.com
Met Barns, Foto: Www.rantsports.com
Ažurirano: 10.11.2015. 12:12h

Košarkaš Memfisa Met Barns rekao je da mu se ne sviđa kako se trener Njujorka Derek Fišer ponašao nakon njihove svađe i fizičkog obračuna prošlog mjeseca u Los Anđelesu.

"Mi smo dvojica odraslih muškaraca i trebalo je da to riješimo kao odrasli muškarci, ali on je htio da otrči i da pozove policiju i kaže sve upravi NBA", rekao je Barns za LA Tajms.

Američki mediji prenijeli su da su se njih dvojica potukli prošlog mjeseca tokom zabave u kući Barnsove bivše žene. Komesar Lige Adam Silver rekao je da liga istražuje slučaj, ali da se ne zna kada će završiti istragu i izreći moguće kazne.

Fišer uglavnom nije želio da priča o incidentu, ali je kazao da je razgovarao s predsjednikom Niksa Filom Džeksonom.

Barns je medijima rekao da je do incidenta došlo kada je prošlog mjeseca dobio poruke od svog sina da se nešto dešava, tako da se odvezao do kuće svoje bivše supruge Glorije Govan. Situacija se pogoršala kada je došao tamo, ali on nije htio da kaže šta se tačno dešavalo.

Lokalna policija navela je da je reagovala na licu mjesta, ali da nikakve tužbe nisu podnijete.

Barns i Fišer bili su saigrači u Lejkersima od 2010. do 2012. godine. Protivnički navijači često su provocirali Barnsa ove sezone skandiranjem Fišerovog imena.

Bonus video: