Dubljević: Moralna obaveza je da ponudim ostavku

78 pregleda 25 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 07.11.2015. 21:10h

Sutjeska je poražena protiv Cibone na svom parketu, što joj je peti vezanih neuspjeh.

Tri četvrtine solidne igre nije bilo dovoljno da se savlada tim iz Zagreba.

"Nije se lako vratiti u igru nakon ovoliko izgubljenih partija i svih problema koje smo imali. Moralna obaveza mi je da upravi kluba ponudim ostavku nakon pet poraza u nizu. Nismo uspjeli da odgovorimo na njihovu igru u nastavku. Imali su mnogo ofanzivnih skokova. Ostavku nudim zbog sebe, odnosa prema klubu u kome sam trenerski ponikao. Ovaj tim može, igrači mogu, ali ovaj put nije uspjelo”, rekao je nakon meča Dušan Dubljević, trener Sutjeske

Kapiten Nikšićana Nikola Žižic je bio kratak.

"Ostaje žal zbog poraza. Igrali smo dobro, imali sanšu za pobjedu, ali su presudile trojke Florensa sa velike udaljenosti. Ovaj rezultat svakako nije realan, jer smo imali mnogo problema sa povredama i nadam se da ćemo iz svega izaći mnogo jači".

Slaven Rimac, trener Cibone, bio je zadovoljan.

"Išle su nam na ruku lične greške Pavlićevića, a osjetio se i veliki pritisak kod igrača Sutjeske. Falilo im je mirnoće u zavrsnici, za šta je zaslužna i naša odbrana. Zanimljiva utakmica u kojoj se pobjednik nije znao sve do posljednja tri minuta igre".

Marko Jagodić-Kuridža je bio jedna od boljih igrača u pobjedničko timu.

"Vrlo bitna utakmica za nas. Imali smo malo vremena da se pripremimo i svakako da nam pobjeda mnogo znači prije svega za samopouzdanje pred seriju teških gostovanja”.

Bonus video: