Pivara uz košarkaše Budućnosti

"Vjerujemo u ovaj tim i nadamo se da ćemo da ćemo uz Nikšićko još nebrojeno puta slaviti njihove uspjehe"
545 pregleda 0 komentar(a)
Sanja Ćalasan, Dragan Bokan, Foto: Pivara Trebjesa
Sanja Ćalasan, Dragan Bokan, Foto: Pivara Trebjesa
Ažurirano: 29.11.2018. 08:44h

Pivara "Trebjesa" novi je sponzor Košarkaškog kluba "Budućnost" VOLI.

Sponzorski ugovor za sezonu 2018/2019. potpisali su danas u prostorijama kluba "Budućnost" VOLI Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare "Trebjesa" i predsjednik KK Budućnost, Dragan Bokan.

Uz plave momke iz Njegoševog parka tako je stala još jedna velika kompanija, kako bi podržala klub koji se ove godine bori ne samo u regionalnoj, već i u evropskoj ligi.

"Rezultati koje igrači i stručni štab ostvaruju služe nam svima na ponos. Pivara „Trebjesa“ u kontinuitetu ulaže u sport, najvećim dijelom kroz sponzorstva, ali smo takođe dvije godine i sami organizovali jedno nacionalno takmičenje u malom fudbalu. Iako nas najviše prepoznaju kao dugogodišnjeg sponzora Fudbalskog saveza, veliko nam je zadovoljstvo da ove sezone podršku širimo i na kraljicu igara, košarku. Vjerujemo u ovaj tim i nadamo se da ćemo da ćemo uz Nikšićko još nebrojeno puta slaviti njihove uspjehe", kazala je Ćalasan nakon potpisivanja ugovora.

U ime KK "Budućnost" VOLI, novim sponzorima zahvalio se predsjednik, Dragan Bokan.

"U Pivari "Trebjesa" smo dobili partnera koji ne samo što predstavlja crnogorski brend, već je i sinonim društveno odgovorne kompanije. Dugi niz godina, gradeći brend koji spaja ljude, pokazuju da su u potpunosti svjesni odgovornosti koju imaju prema zajednici u kojoj posluju. To što je kompanija Molson Coors Brewing Company u Budućnost Voliju prepoznala pravog i dostojnog reprezenta na evropskoj sceni, za nas u klubu predstavlja veliku obavezu, da sa ponosom predstavljamo ovaj regionalno poznat crnogorski brend i njegovu korporativnu kulturu".

(PROMO)