Jovović: Zasluženo smo dobili, čestitam igračima

3 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: Abaliga.com
Igor Jovović, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 31.10.2015. 23:26h

Budućnost Voli je protiv Metalca neočekivano lako stigla do šest vezane, a ukupno sedme pobjede ove sezone.

Tako su „plavi” i poslije ove runde ostali usamljeni na čelu tabele.

"Na kraju smo zasluženo dobili. Bili smo bolji od starta, mada je bilo straha poslije tri uzastopna gostovanja, dok je Metalac imao više vremena za pripremu. Na kraju je sve ispalo kako treba, rasporedili smo minutažu. Zadovoljan sam našim izdanjem, sem u posljednoj četvrtini. Čestitam igračima na pobjedi”, bio je zadovoljan strateg Budućnost Volija Igor Jovović.

Krilni centar Vasilije Baćović bio je kratak

"Držali smo se naših principa, igrali dobro odbranu i idemo dalje. Imao sam veću minutažu u ovom meču i iskoristio je, nadam se, na najbolji mogući način”.

Vladimir Đokić, trener Metalca, čestitao je domaćinu na pobjedi, a potom dodao:

"Pobjeda je trebalo da da bude i ubedljivija. Odigrala je Budućnost izuzetno sigurno, angažovano. Mi smo bili predaleko od naše željene igre posebno u odbrani. Budućnost djeluje veoma dobro, posebno u odbrani su bolji u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da su veliki kandidat za plasman u Evroligu, što im od srca želim”.

Marko Jošilo je priznao da su on i saigrači podbacili.

"Teška utakmica za nas. Nismo igrali našu igru, upali smo u ritam Budućnosti i zasluženo izgubili. Podbacili smo u prvom poluvrmenu u odbrani, primili 50 poena i poslije toga nismo mogli da se vratimo”.

Bonus video: