Teodo na teškom iskušenju protiv Peći u gostima

Puni samopouzdanja nakon četiri pobjede na startu sezone, po dvije u domaćema šampionatu i Balkanskoj ligi, košarkaši Teoda su otputovali za Peć
0 komentar(a)
Teodo, Foto: Facebook
Teodo, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.10.2015. 11:34h

Puni samopouzdanja nakon četiri pobjede na startu sezone, po dvije u domaćema šampionatu i Balkanskoj ligi, košarkaši Teoda su otputovali za Peć.

Tamo ih večeras (19.30 sati) čeka duel sa istoimenim domaćinom, koji će tražiti iskupljenje za premijerni poraz od Baškimija.

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u grupi. Okosnicu ekipe Peći čine tri Amerikanca, Hrvat uz dva odlična domaća igrača. Potrebno je da odigramo odličnu odbranu i zaustvimo njihov šut za tri poena, što im je najjače oruže uz veliku podršku publike. U žestokom smo ritmu utakmica, ali vjerujem da možemo da odigramo na visokom nivou i konačno pobijedimo Peć u gostima", rekao je Dragan Radović, strateg Tivćana.

Ključni igrači Peći su krilo Semjuel Muldrou, bivši član Arisa i Dnjepra, bek Ronald Dejvis, nekadašnji student Univerziteta Viskonsin i prvi strijelac tima, plejmejker Kevin Burvel, koji je svojevremeno pokušao da se izbori za ugovor u Portlandu.

Bonus video: