Dubljević: Počinje da me zabrinjava igra

70 pregleda 8 komentar(a)
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
KK Sutjeska, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 25.10.2015. 08:47h

Sutjeska je protiv Igokee upisala treći vezani, a ukupno peti poraz ove sezone.

Samo u prvih pet, šest minuta Nikšićani su igrali dobro, a nakon toga su potpuno nestali sa terena.

"Čestitam Igokei na zasluženoj pobjedi. Mi smo otvorili utakmicu na način na koji smo se dogovorili i stekli zalihu koju smo olako ispustili. U prvoj i drugoj četvrtinu smo dozvolili Igokei da se vrati u utakmicu. Napravili smo dosta grešaka, dosta promašenih otvorenih šuteva, dosta slobodnih bacanja. Neobjašnjivo smo stali i alibija nema za ovako lošu partiju i loše šutersko veče”, istakao je trener Sutjeske Dušan Dubljević.

Loš procenat šuta za tri poena (16%, 25-4) i čak 17 izgubljenih lopti su odveli goste u poraz.

“Nismo imali napadački raspoloženog igrača tokom cijelog meča. Imali smo dva vezana poraza, ali je ovo naša najlošija igra što me sad počinje da brine jer smo ušli u problem igre. Nismo imali dobar angažman, nismo imali energije, imali smo loše izmjene i jednostavno smo propustili priliku da uvedemo utakmicu u egal”, jasan je Dubljević.

Vukota Pavić, centar Sutjeske, bio je razočaran igrom i neuspjehom.

“Težak poraz za nas poslije dobro otvorene utakimce, posebno poslije prvih pet, šest minuta nakon kojih smo imali sedam poena prednosti. Poslije toga nam se dogodio veliki pad iz kojeg nismo mogli da se vratimo. Oni su imali odlične procente šuta, a mi nismo mogli da se vratimo čak i nekom agresivnijom odbranom, a domaćinu čestitam na zasluženoj pobjedi”, zaključio je Pavić.

Bonus video: