Kad Lebron pohvali Crnogorca: Vučević nam je radio šta je htio

"Radio nam je što je htio u oba meča. Opasan je i iz reketa i spoljnjih pozicija. Veoma dobar igrač", kazao je najdominantniji igrač današnjice
77 pregleda 20 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Reuters
Nikola Vučević, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.11.2018. 12:04h

Nikola Vučević sinoć je držao košarkašku kliniku u hramu košarke - "Stejpls centru", u duelu sa Lejkersima i Lebronom Džejmsom.

U pobjedi Orlanda 108:104 postigao je 31 poen, imao 15 skokova i sedam asistencija, uz tri blokade i dvije ukradene lopte.

U prvom duelu sa Lejkersima bio je još bolji (36 poena, 13 skokova), a njegove igre izazvale su seriju komplimenata iz Los Anđelesa.

"On je veoma, veoma dobar igrač. Pogledajte samo snimke njegovih mečeva - on može da pogodi odakle god hoće. Prava je noćna mora postaviti taktiku protiv njega, jer ima izuzetne kvalitete", kazao je trener Lejkersa Luk Volton.

Lebron je bio kratak i jasan...

"Radio nam je što je htio u oba meča. Opasan je i iz reketa i spoljnjih pozicija. Veoma dobar igrač", kazao je najdominantniji igrač današnjice.

A Vučević je, uobičajeno, bio skroman.

"Ušao sam dobro u utakmicu, želio sam da budem agresivan, da napadam koš. Oni su pokušavali da promijene čuvare, a trener je uvijek sjajno reagovao prozivajući akcije koje mi odgovaraju. Imao sam odličnu saradnju sa saigračima, dobio prave lopte, u dobrim pozicijama... Odlična utakmica, posebno u drugom poluvremenu", rekao je Vučević.

Bonus video: