Odom bio pod dejstvom narkotika prije kome

2 komentar(a)
Lamar Odom, Foto: Reuters
Lamar Odom, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.10.2015. 07:15h

Bivša košarkaška NBA zvijezda Lamar Odom bio je pod dejstvom narkotika prije nego što je pao u komu, prenosi Jahu Sports, pozivajući se na policiju američke države Nevade.

Tridesetpetogodišnji Odom pronađen je u besvjesnom stanju u jednoj javnoj kući, gdje je proveo cio dan, nakon čega je prebačen u bolnicu i trenutno je u komi, a ljekari se bore za njegov život.

Navodi se da je slavni košarkaš koristio kokain, iako je ranije precizirano da je tokom boravka u bordelu popio 10 tableta biljne vijagre "zalivajući" ih konjakom.

Prema mišljenju lekara, Odomu je oštećen mozak i pretrpio je najmanje jedan srčani udar.

On je trenutno bez svijesti i priključen je na respirator, a demantovane su informacije brojnih američkih medija da je preminuo, prenosi Jahu Sports.

Odoma su u bolnici posjetili članovi porodice, uključujući i suprugu Kloi Kardašijan, koja je ranije pokrenula postupak za razvod braka, kao i bivši saigrači i kolege, među kojima je Kobi Brajant.

Procjenjuje se da Odom ima polovične šanse da preživi.

On je tokom karijere igrao za Majami, Dalas, Los Anđeles Lejkerse, sa kojima je osvojio titulu 2009. i 2010, kao i za LA Kliperse.

Takođe je bio član reprezentacije SAD koja je na Olimpijskim igrama u Atini 2004. osvojila bronzanu medalju.

Odom se, inače, godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droge.

Bonus video: