Tri crnogorska tima na sceni

Osma sezona u Balkanskoj ligi zvanično je počela sinoć utakmicom između Baškimija i Peći, a Crnu Goru će u ovom takmičenju predstavljati Lovćen, Teodo i Mornar
0 komentar(a)
Teodo, Foto: Facebook
Teodo, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.10.2015. 10:22h

Osma sezona u Balkanskoj ligi zvanično je počela sinoć utakmicom između Baškimija i Peći, a Crnu Goru će u ovom takmičenju predstavljati tri tima - Lovćen, Teodo i Mornar. Odmah na startu gledaćemo crnogorski okršaj, na Cetinju će snage odmjeriti Lovćen i Tivćani (18 sati).

"Teodo je favorit u ovom meču što zbog iskustva, što zbog kvalitetnijeg sastava koji ima. Hendikep za nas će biti neigranje Mikailea Tmušića, jako bitnog za našu igru. Bez obzira na to, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo i ako nam se ukaže prilika i da slavimo", objasnio je Mirko Proroković, prvi stručnjak Cetinjana.

Teodo u prijestonicu dolazi sa željom da osvoji prva dva boda.

"Odmah na startu nas čeka težak ispit, kao što će biti i svaki na gostovanju u ligi. Dobro se poznajemo i ne može biti iznenađenja. Lovćen se pojačao, ali očekujem da odigramo dobru utakmicu i počnemo sa pobjedom", optimista je Dragan Radović, strateg Teoda.

Mornar, koji je napravio odličan tim, prvi meč igra protiv Kožuva u gostima (19 sati).

"Već na startu igramo protiv izuzetno jake ekipe, možda i najbolje u našoj grupi. Otežavajuću okolnost predstavljaće činjenica da smo još neuigrani. To svakako ne znači da nećemo pokušati da već u prvom kolu olakšamo sebi prolaz u narednu rundu, jasan je trener Mornara Đorđije Pavićević.

Bonus video: