Jaramaz: U trećoj četvrtini nismo postojali

72 pregleda 3 komentar(a)
Nemanja Jaramaz, Foto: Savo Prelević
Nemanja Jaramaz, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.10.2015. 20:38h

Bek Nemanja Jaramaz i krilo Suad Šehović su bili jednodušni u ocjeni da je ekipa odigrala slabo u drugom poluvremenu, da je olako gubila lopte, što je Crvena zvezda kaznila, odlijepila se i na kraju ubedljivo slavila.

"Igrali smo prilično dobro i čvrsto u prvom poluvremenu, a onda u trećoj četvrtini nismo postojali. Opteretili smo se prolije nekoliko promašenih šuteva, prestali smo da igramo odbranu i razlika je otišla na 15, 20 poena. Protiv Crvene zvezde u „Pioniru” je za četvrtinu teško nadoknaditi to. Borili smo se da smanjimo zaostatak, ali nismo uspjeli”, objasnio je Jaramaz.

Kapiten Šehović je čestitao domaćinu na pobjedi uz žaljenje što drugo poluvrijeme nije bilo na nivou prvog.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali onako kako smo željeli i kako smo se dogovorili, a u drugom poluvremenu je bilo sve suprotno. Iz naših teških šuteva i izgubljenih lopti, Crvena zvezda je došla do lakih poena i pravila je razliku, što je kasnije bilo teško stići. Kod pritiska i agresije domaćih igrača, mi smo iz teških situacija pokušavali da poentiramo i stignemo zaostatak, što nismo uspjeli. Na kraju ubjedljiv poraz koji boli, ali za tri dana nas čeka nova utakmica i moramo se što prije oporaviti”, zaključio je Šehović.

Bonus video: