Đorđević: Nadam se da Dijamantidis neće završiti karijeru

„Potrudićemo se da ima sjajnu sezonu, kako bi promijenio prvobitnu odluku”, rekao je Đorđević o najavama legendarnog Grka da će se oprostiti sljedećeg ljeta
0 komentar(a)
Dimitris Dijamantidis, Foto: REUTERS
Dimitris Dijamantidis, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.09.2015. 13:15h

Novi trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević rekao je da će pokušati da ubijedi Dimitrisa Dijamantidisa da ostane u timu i naredne godine, uprkos najavama da će na kraju sezone završiti karijeru.

„On uživa dok igra košarku i mi ćemo uživati s njim ove sezone. Potrudićemo se da ima sjajnu sezonu, kako bi promijenio prvobitnu odluku. Poručio bih mu da ostane u klubu i to će biti jedan od naših glavnih ciljeva. Pokušaćemo da ga ubijedimo da promijeni odluku, ali vidjećemo šta će se desiti sljedećeg ljeta”, rekao je Đorđević, a prenosi košarkaški portal Eurohups.

Selektor Srbije se još jednom osvrnuo se na Evropsko prvenstvo.

„Ima mnogo razloga zašto se nismo borili za 1. mjesto, ali mislim da je i četvrta pozicija dobar rezultat. Iako nismo osvojili medalju, uspJeh je biti među četiri najbolje reprezentacije u Evropi, na najtežem turniru ikada održanom. Ipak, Srbija će nastaviti da se bori za medalje na svim takmičenjima”, zaključio je Đorđević.

Bonus video: