Vujošević: Ako sam kriv, neka me hapse

5 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Abaliga.com
Duško Vujošević, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 15.09.2015. 19:00h

Pojedini beogradski mediji juče su prenijeli informaciju da su istražni organi ušli u Partizan, kako bi utvrdili gdje je nestalno 150.000 eura koliko je KS Francuske, navodno, uplatio „crno-bijelima” kao stimulans što je Žofri Lovernj igranjem u Humskoj stekao status reprezentativca.

Zbog toga su pod lupom bivši predsjednika i trener „crno-bijelih” Predrag Danilović i Duško Vujošević.

„Sve informacije mogu vrlo precizno da se provjere. O bilo kakvom plaćanju KS Francuske sigurno bi postojao trag u tako ozbiljnoj organizaciji, a i ljudi u računovodstvu Partizana sigurno mogu da slijede tragove novca. Ja sam svima zainteresovanim uvijek na raspolaganju i nikad mi nisu ukrali ličnu kartu. Pojedince očigledno nije emotivno zadovoljila moja smjena, pa traže dodatnu satisfakciju guranjem mene u blato, odnosno u jedan dnevni list. Očigledna je kampanja koju taj medij vodi protiv mene. U Srbiji nije postojala istina dok se oni nisu pojavili”, rekao je Vujošević za „Novosti”.

Trofejnom stručnjaku je završetkom sezone istekao ugovor sa Partizanom, a novi predsjednik Nikola Peković je odlučio da mu je ne ponudi novi.

Bonus video: