Đorđević: Mislim da smo sve bolji

Košarkaši Srbije pobijedili su danas u Berlinu Tursku sa 91:72, u četvrtom kolu Grupe B na Evropskom prvenstvu i ostvarili četvrtu pobjedu.
3 komentar(a)
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta
Ažurirano: 09.09.2015. 17:19h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorođević rekao je da je njegova ekipa zahvaljujući dobroj igri u odbrani danas pobIJedila Tursku na Evropskom prvenstvu, da će pokušati da se još popravi, ali da misli da je tim sve bolji.

"Obožavam kada mi igrači kažu da je bilo lako. Nama nije bilo lako. Bili smo fokusirani, svi su htjeli da daju što više. Laki poeni su nam donijeli mnogo toga, naročito u prvom poluvremenu. Turska je jaka ekipa reagovali su u trećoj četvrtini, ali smo ih mi spriječili da nas nadskaču. Još jedna pobjeda, najvažnija do sada. Nadam se da ćemo nastaviti sa istom željom i koncetracijom", rekao je Đorđević na novinarima posle utakmice.

Košarkaši Srbije pobijedili su danas u Berlinu Tursku sa 91:72, u četvrtom kolu Grupe B na Evropskom prvenstvu i ostvarili četvrtu pobjedu.

"Gledamo samo sebe. Tako je najprofesionalnije, borimo se sa svima. Vidjećemo šta će biti na ostalim utakmicama, to je možda naša mala prednost, što opušteni možemo da sačekamo rezultate. Pokušaćemo da se još više popravimo i mislim da smo sve bolji".

On je naveo da je situacija u Grupi B interesantna, pošto "svako svakog može da pobijedi".

"Mi gledamo svoj tanjir. Gledamo gdje možemo bolje. Iz svega toga proizilazi dobra igra. Rekao je i trener Turske Ergin Ataman, mnogo je teško igrati u ovom ritmu, a naročito u ovom terminu. Bez obzira, na kraju treba igrati najbolje što možeš", rekao je Đorđević i dodao da je ekipa danas napravila 28 asistencija, "što je znak da želi da igra zajedno".

Bonus video: