Vujošević: Spreman sam da odem ako će biti para

1 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 17.08.2015. 11:53h

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu 2015/2016. Godine u nikada težoj situaciji.

U „Pioniru” od igrača bilo je jako malo poznatih lica.

Od onih koji su ostali status sa Milenkom Tepićem nije definisan, a od igrača koji su došli na probu još se ne zna da li se može ozbiljno računati na njih.

“Partizan je spao na niske grane. Otvoreno govoreći ostalo je veoma malo igrača iz prošle sezone. Što se normalno i vidi. Desilo se ono o čemu sam govorio već pune tri godine. Došlo je do toga da institucija kao što je Partizan jedva preživnjava. Ja sam sve to pričao sa ciljem da skrenem pažnju svima koji vole Partizan, svi ti apeli su ostali bez odjeka osim kod publike koja nas je vjerno pratila”, rekao je Vujošević, a prenose beogradski mediji.

Glavna priča bila je vezana za finansije kojih ponovo nema, a nije poznato da li će nekih novi sponzora i biti.

“Neki kažu da sponzori neće da dođu dok sam ja trener Partizana. Zar sam toliko loš? Neka se otvoreno to kaže. Ako će značajna sredstva da dođu, ja sam spreman da napustim klub. Isto tako neka se otvoreno kaže da ako SNS uđe u klub da će tek tada biti para. Garantujem da ja i sada odem iz kluba da para neće biti. Ja ulazim u sukob sa saradnicima koji dobiju po neku platu jer pričam da igrači nisu dobili pare. Oni to tumače drugačije, prosto situacija je vrlo teška”, zaključio je trofejni stručnjak.

Bonus video: