Dragan Ivanović direktor mlađih kategorija Budućnost Volija

497 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Ivanović, Foto: Arhiva Vijesti
Dragan Ivanović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.08.2015. 15:36h

Nekadašnji dugogodišnji košarkaš Budućnosti, Dragan Ivanović novi je direktor za mlađe kategorije podgoričkog kluba, saopšteno je iz Budućnost Volija.

Ivanović je 12 godina bio kapiten "plavih", a posljednjih 18 godina vodi KK “Morača”, u čijoj su školi ponikli mnogi talenti,.

“Pokušaću da prije svega promijenim imidž Budućnost VOLI-ja u crnogorskoj košarci, da ostali klubovi nemaju negativan odnos prema Budućnosti kao što je to slučaj bio do sada. Nastojaću da u prvih šest mjeseci sagledam situaciju u mladjim kategorijama, broj i potencijal te djece. Rezultat po svaku cijenu neće biti osnovni cilj, već da što više igrača stigne do prvog tima, potom i do crnogorske reprezentacije, da omogućimo najtalentovanijima da postanu vrhunski igrači”, izjavio je Dragan Ivanović nakon postignutog dogovora sa predsjednikom Budućnost Volija, Draganom Bokanom.

Dragan Ivanović je trenersku karijeru počeo u švajcarskom klubu Basket Regenzdorf, potom je radio u nikšićkom Ibonu i ženskom košarkaškom klubu Budućnost.

Bonus video: