Skorcijanidis: Srećan sam što dolazim u klub sa velikom tradicijom

5 komentar(a)
Sofoklis Skorcijanidis, Foto: Reuters
Sofoklis Skorcijanidis, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.08.2015. 17:31h

Grčki košarkaš Sofoklis Skorcijanidis rekao je danas da je bez dvoumljenja prihvatio ponudu Crvene zvezde i dodao da je srećan što će igrati u klubu sa bogatom tradicijom.

"Presrećan sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Veoma sam zadovoljan što dolazim u klub sa tako bogatom tradicijom kao što je Crvena zvezda i u grad u kome se na svakom koraku može osjetiti koliku važnost ima košarka. Kada me je menadžer obavijestio da je Zvezda zainteresovana, nijednog trenutka nisam imao sumnju da je to klub u kome bih volio da igram naredne sezone", rekao je Skorcijanidis sa sajt Zvezde.

Skorcijanidis će se 23. avgusta priključiti novim saigračima na pripremama, a do tada će u Grčkoj individualno raditi sa kondicionim trenerom.

"Uvijek sam igrao za zaista velike klubove i to je i ovog ljeta tokom prelaznog roka bio moj prioritet, da ponovo igram u velikom klubu. U svakoj utakmici ću davati 110 odsto sebe i svoje energije. Boriću se za svaku loptu. Igraću srcem, ne samo svojim tijelom, da moj tim pobijedi u svakom meču", dodao je Skorcijanidis koji je između ostalih igrao i za Olimpijakos, Panatinaikos i u dva navrata za Makabi.

Skorcijanidis, koji će u Zvezdi nosi dres sa brojem 21, rekao je da ne može da dočeka da zaigra pred navijačima.

Bonus video: