Ivanović: U Megi ću imati priliku da igram

62 pregleda 7 komentar(a)
Nikola Ivanović, Foto: Aba liga
Nikola Ivanović, Foto: Aba liga
Ažurirano: 01.08.2015. 14:29h

Poslije desetak dana „vaganja”, Nikola Ivanović je konačno prelomio i odlučio da karijeru nastavi u redovima Mega Leksa.

On je sa klubom koji igra u Sremskoj Mitrovici potpisao jednogodišnji ugovor, a novim saigračima će se pridržiti sredinom avgusta na početku priprema za narednu sezonu.

Tako je i zvanično 21-godišnji košarkaš napustio rodni grad.

"Iskreno, zadovoljstvo mi je što sam postao član Mega Leksa. Radi se o dobro organizovanom klubu, koji daje šansu mladim igračima, a meni je u ovom trenutku najvažnije da igram i zato sam izabrao taj klub. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba i da ću, ako me povrede mimiođu, pokazati kvalitet i dati maksimum da napravimo što boji rezultat naredne sezone", rekao je Ivanović za „Vijesti”.

U igri je bio i Partizan, ali je na kraju odustao od toga.

"Dobro je poznato da je Partizan veliki klub i teška srca sam odbio njihovu ponudu. Bio sam pod velikim pritiskom posljednjih 15 dana šta da radim, da li da pređem u Partizan ili ne. Na kraju sam izabrao Megu, jer mislim da ću tu imati više mogućnosti da igram i napredujem".

Prije dvije sedmice se rastao sa ekipom Budućnost Volija, sa kojom je osvojio četiri titule i tri Kupa Crne Gore, i ne krije da mu je žao zbog toga.

"Podgorica je moj grad, Budućnost je moj klub. Žao mi je što nisam dobio pravu šansu, žao mi je zbog navijača, ali ne ljutim se na ljude iz kluba. Shvatam da je to biznis, rastali smo se korektno, svako ide svojim putem. Svom sada već bivšem klubu želim sve najbolje", zaključio je Ivanović.

Bonus video: