Tomić: Atmosfera u Morači? Bolje puna, nego prazna dvorana

“Prerano dolazi ovakav derbi, drugo je kolo, ekipe nisu spremne 100 odsto. Očekujem tešku utakmicu u kojoj je Budućnost favorit”, kazao je Tomić po dolasku u Podgoricu
1 komentar(a)
milan tomić, Foto: Crvena zvezda MTS
milan tomić, Foto: Crvena zvezda MTS
Ažurirano: 07.10.2018. 09:15h

Košarkaši Crvene zvezde stigli su sinoć u Podgoricu, smjestili se u hotel Hilton, oko koga je bio veliki broj pripadnika policije.

Bilo je u finišu prošle sezone, pred finalne mečeve plej-ofa, i problema bezbjednosne prirode, tako da je i očekivano da su mjere opreza pojačane.

“Crveno-bijeli” u dobrom ritmu, nakon pobjeda nad Cibonom u ABA ligi, te Ulmom u Evrokupu, dočekuju derbi drugog kola

Iako je njegov tim nedavno, u finalu Super kupa, savladao Budućnost, trener Milan Tomić prepustio je šampionu ulogu favorita.

“Prerano dolazi ovakav derbi, drugo je kolo, ekipe nisu spremne 100 odsto. Očekujem tešku utakmicu u kojoj je Budućnost favorit. To je evroligaški tim. Mi ćemo morati da odigramo 40 minuta skoncentrisano i dobro da bismo pobijedili”, kazao je Tomić po dolasku u Podgoricu.

Tomić ističe da meč u Super kupu i večerašnji neće imati mnogo sličnosti...

“Nisam ni htio da gledam taj meč u pripremi ovog. Odigrali smo fenomenalno, ne možeš da igraš stalno tako. Sjutra očekujem drugačiju utakmicu, vjerujem da će navijači uživati u sjajnoj košarkaškoj utakmici”, rekao je Tomić.

Atmosfera i puna Morača biće inspiracija...

“Bolje da je dvorana puna nego da je prazna”, kazao je Tomić.

“I kao igrač i sada kao trener sam uvijek volio da igram pred punim tribinama. To je dobro za tim, ali i košarku generalno”, rekao je Tomić.

Da li će Džo Regland biti spreman ?

“On je bio bolestan, imao je temperaturu. Vidjećemo. Ostali momci su spremni”, kazao je Tomić.

Bonus video: