Lučić: Oduševljen sam, kamp je fenomenalan

Promoteri kampa bili su Nikola Mirotić (Čikago), Marko Todorović, najbolji centar Endesa lige, kao i članovi kadetske ekipe Barselone Nikola Žižić i Pavle Titić
86 pregleda 0 komentar(a)
Kamp "Džoker Nikola Mirotić", Foto: Privatna arhiva
Kamp "Džoker Nikola Mirotić", Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 05.07.2015. 09:19h

Trinaestu godinu zaredom, u Baru je organizovan košarkaški kamp „Džoker Nikola Mirotić”.

Ovog puta imao je međunarodni karakter, jer su učestvovali dječaci i djevojčice iz Crne Gore, Srbije, Austrije i sa Kosova.

Radilo se sedam dana sa 60 polaznika.

Promoteri kampa bili su Nikola Mirotić (Čikago), Marko Todorović, najbolji centar Endesa lige, kao i članovi kadetske ekipe Barselone Nikola Žižić i Pavle Titić.

Specijalni gost bio je Slavko Vraneš.

Sa polaznicima kampa radili su Jadran Vujačić, Dragiša Perović, Zoran Milovanović, Zoran Savković i Nemanja Bogdanović.

Poziv da svoje veliko znanje prenese dječacima i djevojčicama prihvatio je legendarni trener Vladislav Lučić.

"Prisustvovao sam mnogim međunarodnim kampovima, posebno u Njemačkoj i Francuskoj, gdje sam radio. Mogu slobodno da kažem da je ovaj kamp na tom nivou. Treneri su izuzetno stručni i znaju šta treba da rade, a dječaci i djevojčice su veoma talentovani, pravi biseri. Bila je milina učestvovati na jednom takvom kampu, a poziv sam bez razmišljanja prihvatio. Organizacija je, što je mene posebno oduševilo, bila sjajna. Nije lako kada vam odjednom dođe 60, 70 učesnika, a recepcija se ispraznila za svega pet minuta. Sigurno da ovaj kamp zaslužuje veću pažnju nego što ima. Jadran je pokazao da zna da radi i treba mu dati podršku da „proizvodi” igrače kao što je to sa velikim uspjehom radio do sada", rekao je Lučić.

I Vujačić je bio zadovoljan kako je sve proteklo na kampu.

"Moram da se posebno zahvalim osoblju i direktoru hotela „Sidro” Draganu Nikeziću. Sjajno su nas dočekali, imali smo sjajnu uslugu, osjećali smo se kao kod svoje kuće. Zaista je bilo zadovoljstvo sarađivati sa njima", objasnio je Vujačić.

Bonus video: