Đorđević precrtao Mačvana, Jokića, Micića...

Javnost u Srbiji je iznenađena što je odmah otpao Mačvan koji je imao sjajnu sezonu u Partizanu, za kojeg se vjerovalo da je u užem izboru za odlazak na EP. Sve ostalo je manje-više očekivano
0 komentar(a)
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta
Ažurirano: 24.06.2015. 13:39h

Selektor košarkaške reprezentcije Srbije Aleksandar Đorđević danas je skratio spisak igrača za Evropsko prvenstvo.

Đorđević je prvo pozvao 24 igrača za pripreme, a sada ih je ostalo 18 nakon što se zahvalio Milanu Mačvanu, Nikoli Jokiću, Vasiliju Miciću, Radu Zagorcu, Stefanu Birčeviću i Đorđu Majstoroviću.

Javnost u Srbiji je iznenađena što je odmah otpao Mačvan koji je imao sjajnu sezonu u Partizanu, za kojeg se vjerovalo da je u užem izboru za odlazak na EP. Sve ostalo je manje-više očekivano.

Eurobasket se održava od 5. do 20. septembra, a Srbija će prvu fazu igrati u Berlinu u grupi B, zajedno sa Njemačkom, Španijom, Turskom, Islandom i Italijom.

Na širem spisku Đorđevića su: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Nemanja Bjelica, Luka Mitrović, Zoran Erceg, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić i Nikola Milutinov.

Bonus video: