Milatović: Potpuno je svejedno sa kim ćemo igrati

Ako budemo pružili igru kao protiv Bjelorusije, imamo šanse u četvrtfinalu. Potpuno je svejedno ko će nam biti protivnik, jer su sve selekcije izjednačene", rekao je Milatović
82 pregleda 10 komentar(a)
Momir Milatović, Foto: FIBA EVROPA
Momir Milatović, Foto: FIBA EVROPA
Ažurirano: 21.06.2015. 20:55h

Crnogorske košarkašice su se plasirale u četvrtfinale Evropsko prvenstva i sada čekaju ime protivnika - igraće sa pobjednikom duela Rusija - Španija koji je na programu sjutra od 18 časova.

Crna Gora je danas poražena od Grčke.

"Grkinje su dobro spremile utakmicu. Pokazalo se da se vrlo teško snalazimo na zonski presing i zonu, iako smo se dogovorili kako da igramo u takvim situacijama. Imali smo 17 izgubljenih lopti, što je Grčka znala da koristi, uz sjajan šut za tri poena. Sve igračice imaju odličan šut za tri poena, ali smo mi to loše branili. Grčka je pogodila praktično sve u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu smo se skupili snagu, ali kada smo bili na pragu priključka, napravili smo nekoliko grešaka koje su nas skupo koštale", rekao je selektor Momir Milatović.

Francuskinje su uz dosta muke dobile Bjelorusiju i naša selekcija nastavlja takmičenje.

"Mnogo sam bio ljut na igračice, ali kada sam vidio kako se i mnogo jače igračice ne snalaze na takve vrste odbrane, imam neko opravdanje. Ako budemo pružili igru kao protiv Bjelorusije, imamo šanse u četvrtfinalu. Potpuno je svejedno ko će nam biti protivnik, jer su sve selekcije izjednačene", zaključio je Milatović.

Bonus video: