Stranci još ne znaju da li će ostati u Zvezdi

"Stvarno ne znam. Želim da uživam i proslavim titulu sa saigračima, a sjutra svašta može da se dogodi, sada stvarno ne znam", kazao je Dženkins.
0 komentar(a)
Markus Vilijams, Foto: ABA LIGA
Markus Vilijams, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 19.06.2015. 13:09h

Inostrani košarkaši iz Crvene zvezde rekli su da još ne znaju da li će i naredne sezone igrati u beogradskom klubu.

Zvezda je u četvrtak uveče osvojila titulu nacionalnog šampiona poslije 17 godina pauze, a Majk Cirbes, Čarls Dženkins, Markus Vilijams i Jaka Blažič još ne znaju gdje će igrati u nastavku karijera.

"Nakon svake sezone, igrač pogleda sve mogućnosti koje treba da razmotri. Sada samo želim da proslavim ovo, a onda ću da razgovaram sa svima, Zvezdom, menadžerima...", rekao je Cirbes novinarima.

Mediji su ranije prenijeli da će Cirbes naredne sezone igrati za Bajern Minhen.

"Postoje i tekstovi koji navode da mi je ovo na tetovaži bivša djevojka. Moraćemo da sačekamo. Ne kažem da nije bilo razgovora, ali moraćemo da sačekamo i vidimo", naveo je njemački centar.

Dženkins je kazao da je još rano da se govori o njegovoj budućnosti.

"Stvarno ne znam. Želim da uživam i proslavim titulu sa saigračima, a sjutra svašta može da se dogodi, sada stvarno ne znam", kazao je Dženkins.

Njegov sunarodnik iz SAD Markus vilijams kazao je da mu je trenutno samo potreban odmor poslije veoma naporne sezone.

"Utakmice, navijači, podrška i atmosfera, to je nešto čega ću se uvek sjećati. Još ne znam da li ću ostati, ne želim da sada pričam o tome, samo želim da odem kući i da se opustim", rekao je Vilijams.

Slovenački reprezentativac Blažić, koji ima još godinu dana ugovora sa Zvezdom, rekao je da se nada da će imati još uspjeha sa crveno-bijelima.

"Ovo mi je najbolji osjećaj u karijeri i mislim da će biti još toga, nadam se u Zvezdi. Imam ugovor sa Zvezdom i to je to, ništa drugo. Ovo je nevjerovatno, sada ne mogu ništa da kažem", rekao je Blažič.

Zvezda je, pored trofeja u nacionalnom šampionatu, osvojila i Kup Radivoja Koraća i Jadransku ligu, a igrala je i u Top16 fazi Evrolige.

Bonus video: