„Studenti” putuju za Kinu

2 komentar(a)
Zvezdan Mitrović, Foto: Www.superleague.ua
Zvezdan Mitrović, Foto: Www.superleague.ua
Ažurirano: 17.06.2015. 21:04h

Pod vođstvom selektora Zvezdana Mitrovića, univerzitetska reprezentacija Crne Gore sjutra putuje za Kinu, gdje će od 21. juna do 28. juna učestvovati na prestižnom turniru.

Pored domaćina i naše selekcije, nastupiće još Srbija i Australija. Za Crnu Goru će ovo biti dobre provjere pred Univerzijadu u Južnoj Koreji (3 - 14. jul).

"Bilo je problema na početku priprema jer zbog povreda ovoj akciji nisu mogli da se priključe Marko Todorović, Nikola Ivanović, Vukota Pavić, Vasilije Miković, Nemanja Gavranić, Nemanja Radović i Bojan Dubljević. Od 11. juna smo u sastavu koji će putovati na turniru u Kini i mogu da budem zadovoljan onim što smo za kratko vrijeme u kompletnom sastavu odradili na pripremama u Baru. Očekuje nas šest jakih mečeva na turniru u Kini, koje želimo da iskoristimo na najbolji način, jer nas i u Južnoj Koreji očekuju kvalitetni protivnici", rekao je Mitrović.

U sastavu su Miroslav Damjanović, Miloš Latković (Mornar), Mihailo Sekulović (Zrinjski, BiH), Nikola Žižić, Radosav Spasojević, Marko Kovač (Sutjeska), Marko Mugoša (Zeta 2011), Nemanja Đurišić (Univerzitet Džoržija), Mašan Vrbica (Teodo), Miloš Pajović (Ulcinj), Danilo Nikolić (Mega Leks, Srbija), Aleksandar Milić (Lovćen), Veselin Kovačević (ABS Primorje) i Milutin Đukanović (Istanbul, Turska).

Prvi meč na turniru, Crna Gora igra u nedelju od 10 sati sa domaćinom. Slijede potom okršaji sa Srbijom (ponedeljak, 11.30) i Australijom (utorak, 11.30).

Nakon dva dana pauze, kreće drugi krug mečeva sa istim rivalima.

Bonus video: