Budućnost Bemax od petka na turniru u Zemunu

0 komentar(a)
Tamara Kapor, Foto: Filip Roganović
Tamara Kapor, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 20.09.2018. 16:40h

Nakon mjesec dana priprema, košarkašice Budućnost Bemaxa od sjutra kreću sa odigravanjem kontrolnih utakmica.

Podgoričanke će od petka do nedjelje učestvovati na tradicionalnom turniru u Zemunu, a gdje će pored regionalnog šampiona učestvovati još timovi iz Srbije (Radivoj Korać i Vrbas), te Šangaj, koji sa klupe predvodi selektorka Srbije, Marina Maljković, a u kojem nastupa crnogorska reprezentativka Jelena Dubljević.

,,Plave” će sjutra veče u prvom kolu turnira igrati protiv beogradske ekipe Radivoj Korać, u subotu će odmjeriti snage sa Vrbasom, a u nedjelju će igrati protiv Šangaja.

Nakon turnira u Beogradu, košarkašice Budućnost Bemaxa oputovaće za Mađarsku, gdje će igrati protiv Pečuja, Zalaegeršega i Vašaša.

“Očekuje nas naporan ritam, jer ćemo u nekoliko dana imati šest utakmica. Međutim, dobro smo trenirale, vjerujem da smo napredovale i nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak. Ovo je period koji smo odavno priželjkivale i vjerujem da ćemo u utakmici pokazati da smo radile zaista dobro. Imamo jake provjere, koje će nam mnogo značiti uoči početka sezone”, istakla je Tamara Kapor, bek Podgoričanki.

Bonus video: